Elektronisk nøkkel

På ekstraordinært styremøte høsten 2020 ble det vedtatt å investere i nytt, elektronisk låssystem for sameiet. Alle fellesdører får elektronisk åpning, både inngangsdører, garasjeport, boddører og søppelnedkast. I tillegg investeres det i dørautomatikk (elektriske dørpumper) til dører i garasje og ut mot fellesareal (dører med trinnfri adkomst). Nye ringetablåer blir også installert, og erstatter eksisterende porttelefon.

 

Ringetablåer og app-styring av dører blir levert av Defigo. Selve låssystemet leveres av Assa Abloy.

 

Med Defigo-appen kan du se hvem som står ved inngangsdøren, prate med dem og slippe dem inn - selv når du ikke er hjemme. Med appen åpner og lukker du døren også for deg selv.

 

Defigo i Apple App Store

Defigo i Google Play Store

 

Du kan også bruke ringetablået uten å installere appen. Ringetablået ringer deg opp som en vanlig telefonsamtale fra telefonnummer +47 21 56 69 50. Tast 5 på telefonen for å åpne døren. Legg til nummeret i kontaktlisten slik at du vet hva det gjelder når det ringer.

 

Alle seksjoner har også fått utlevert 2 stk nøkkelbrikker. Disse kan benyttes til å åpne alle de samme dørene som appen. Seksjonseiere kan programmere opp ekstra brikker på egenhånd via ringetablået.

 

Ta kontakt med styret hvis du ønsker flere brikker.

 

Link til hvordan bruke det nye nøkkelsystemet: Trykk her

Link til hvordan bruke appen: trykk her

 

For problemer med låsesystemet, ta kontakt med Defigo på https://defigo.no/kontakt-oss/ eller +47 22 21 00 20.

Hvordan bruke systemet?

Brukeradministrasjon og tilganger

Seksjonseiere kan administrere brukere for sin seksjon på webadmin.defigo.no. Logg inn med samme brukernavn og passord som du bruker i appen.

 

På denne siden ser man en liste over brukere, og har muligheten til å slette brukere. Ved eierskifte kan selger opprette en ny bruker til kjøper, og deretter slette sin egen bruker. Vi anbefaler at dette gjøres i sammenheng med at overtakelsesprotokoll signeres.

Ved å klikke på knappen "Add user"/"Legg til bruker" kan eier opprette ekstra brukere som også har tilgang til seksjonen. Dette kan f.eks. være medboere eller leietakere.

Dersom man krysser av for "Make this user a unit manager"/"Gjør denne brukeren til en enhetsadministrator", vil den nye brukeren også få tilgang til webadmin-grensesnittet og kan legge til ekstra brukere, slette brukere etc. Vi anbefaler seksjonseiere å ikke gi denne tilgangen til sine leietakere, siden de da vil kunne slette seksjonseierens bruker.

 

Ved eierskifte kan selger legge til kjøper som bruker, og deretter slette sin egen bruker.