Elektronisk nøkkel

På ekstraordinært styremøte høsten 2020 ble det vedtatt å investere i nytt, elektronisk låssystem for sameiet. Alle fellesdører får elektronisk åpning, både inngangsdører, garasjeport, boddører og søppelnedkast. I tillegg investeres det i dørautomatikk (elektriske dørpumper) til dører i garasje og ut mot fellesareal (dører med trinnfri adkomst). Nye ringetablåer blir også installert, og erstatter eksisterende porttelefon.

 

Ringetablåer og app-styring av dører blir levert av Defigo. Selve låssystemet leveres av Assa Abloy.

 

Med Defigo-appen kan du se hvem som står ved inngangsdøren, prate med dem og slippe dem inn - selv når du ikke er hjemme. Med appen åpner og lukker du døren også for deg selv.

 

Defigo i Apple App Store

Defigo i Google Play Store

 

Du kan også bruke ringetablået uten å installere appen. Ringetablået ringer deg opp som en vanlig telefonsamtale fra telefonnummer +47 21 56 69 50. Tast 5 på telefonen for å åpne døren. Legg til nummeret i kontaktlisten slik at du vet hva det gjelder når det ringer.

 

Alle seksjoner har også fått utlevert 2 stk nøkkelbrikker. Disse kan benyttes til å åpne alle de samme dørene som appen. Seksjonseiere kan programmere opp ekstra brikker på egenhånd via ringetablået.

 

Hvis du ønsker flere brikker kan disse bestilles her: Defigo webshop

 

Link til hvordan bruke det nye nøkkelsystemet: Trykk her

Link til hvordan bruke appen: trykk her

 

Det finnes også mye nyttig informasjon i kunnskapsbasen til Defigo: Trykk her

 

For problemer med låsesystemet, ta kontakt med Defigo på https://defigo.no/kontakt-oss/ eller +47 22 21 00 20.

Hvordan bruke systemet?

Brukeradministrasjon og tilganger

Seksjonseiere kan administrere brukere for sin seksjon på webadmin.defigo.no. Logg inn med samme brukernavn og passord som du bruker i appen.

 

På denne siden ser man en liste over brukere, og har muligheten til å slette brukere. Ved eierskifte kan selger opprette en ny bruker til kjøper, og deretter slette sin egen bruker. Vi anbefaler at dette gjøres i sammenheng med at overtakelsesprotokoll signeres.

Ved å klikke på knappen "Add user"/"Legg til bruker" kan eier opprette ekstra brukere som også har tilgang til seksjonen. Dette kan f.eks. være medboere eller leietakere.

Dersom man krysser av for "Make this user a unit manager"/"Gjør denne brukeren til en enhetsadministrator", vil den nye brukeren også få tilgang til webadmin-grensesnittet og kan legge til ekstra brukere, slette brukere etc. Vi anbefaler seksjonseiere å ikke gi denne tilgangen til sine leietakere, siden de da vil kunne slette seksjonseierens bruker.

 

Ved eierskifte skal selger legge til kjøper som bruker, og deretter slette sin egen bruker.