Gjesteparkering

Det finnes gjesteparkering på anviste plasser i den ytterste del av garasjen, ved innkjørsel. Plassene er merket gjesteparkeringsplass - mot avgift.

2010 ble det innført parkometer på gjesteparkeringsplassen. Motivet for dette var å tilby sameiets gjester reell parkeringsplass. Det er ikke tillatt å parkere avskiltet biler/motorsykler/moper eller tilhengere (med eller uten skilt). Disse vil bli fjernet for eiers regning uten varsel.

 

Gjesteparkeringsplassene er for gjester til sameiene Lørenplatået og Lørenkvartalet. Gjesteplassene er ikke til beboere. Regelmessig/gjentatt parkering av beboere på gjesteparkeringsplassene vil kunne medføre kontrollavgift. Gjester må loses inn via bruksrettshaver sine tilganger til garasjen. Eksternt firma håndhever parkeringsbestemmelser. 

Fra husordensregler:

Gjesteplasser er tiltenkt gjester som besøker beboer tilknyttet garasjeanlegget. Kjøretøy som står parkert på gjesteplasser mer enn 7 døgn pr. løpende 30 dager vil bli ilagt kontrollavgift og kan taues vekk uten varsel. Dette gjelder selv om parkeringsavgift er betalt. Tilhenger kan ikke parkeres på gjesteplasser.

 

Takst for parkering er det som til enhver tid fremkommer på automaten eller på easypark app kode 8467.