Elbil / lademulighet

Oppdatert 27. desember 2018

Etter stor pågang av bestillinger på ladestasjoner den siste tiden, samt at det kom ny eierseksjonslov fra 1.1.18, var et par av punktene som gjorde at styret i Løren Garasjelag besluttet å gjennomføre et prosjekt for å sikre ny infrastruktur og lademulighet for elbiler for fremtiden. Det var helt nødvendig å oppgradere infrastrukturen for elbil i garasjeanlegget vårt.

Vi har god kapasitet av strøm inn i byggene våre, og det er valgt en ny infrastruktur som vil dekke behovet til både de som lader lite og de som lader mye - i tillegg til å sikre en fornuftig administrasjon av ladeanlegget. Les mer om den nye infrastrukturen for elbil her, samt tilbud.

Bestilling av ladestasjon gjøres i skjema nedenfor, og skal kun gjøres av rettmessig bruksrettshaver (den som mottar faktura på fellesutgifter fra Løren Garasjelag). Er du leietaker og ønsker el-bil ladestasjon, ta kontakt med den du leier av. Det er ikke anledning til å bestille andre typer ladestasjoner eller fra andre leverandører.

Ved innsending av skjema nedenfor får du følgende;
  • EVlink Smart Wall Box 22 kWt ferdig installert og klar til bruk. Kostnad for ladestasjonen faktureres til deg direkte fra Romerike Elektro.
  • Du vil motta et velkomstbrev fra vår ladeoperatør Smartly, med informasjon om oppsett og bruk.
  • Smartly vil belaste/fakturere deg for forbruk hver måned, iht. til oppsettet du gjør hos Smartly. Fakturaen vil inneholde en månedsavgift, for tiden kr kr 100,-.
  • Forbruk på ladestasjon i Løren Garasjelag er for tiden satt til kr 1,50/kWt, og vil kunne justeres løpende ved endringer i strømpris.
  • Normal leveringstid vil være ca. to uker.

Bestillingsskjema
*
*
*
*
*
*
*

*
*